Uitvaartverzorging na overlijden

Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op u af. Om deze reden biedt Uitvaartverzorging Nijmegen u uitvaartzorg, waarmee wij u bijstaan en steunen in de emotionele periode rondom een overlijden. Door middel van uitvaartverzorging worden de nabestaanden begeleid bij het regelen van een uitvaart in Nijmegen. Vanaf het moment van overlijden tot na de begrafenis of crematie.

Persoonlijke uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging begint in alle gevallen met een persoonlijk gesprek tussen de uitvaartbegeleider en de nabestaanden. Dit gesprek vindt kort na het overlijden plaats bij u thuis of, wanneer u dat liever heeft, in ons uitvaartcentrum. Tijdens dit gesprek wordt verteld wat uitvaartverzorging inhoudt en wat wij voor u kunnen betekenen. We nemen ruimschoots de tijd voor u en houden uiteraard rekening met uw gevoelens. U heeft immers net een dierbare verloren en u heeft waarschijnlijk wel belangrijkere dingen aan uw hoofd dan het regelen van allerlei praktische zaken. Toch worden bij dit gesprek al veel zaken besproken, zoals de keuze voor begraven of cremeren, de kist, het vervoer naar de begraafplaats of het crematorium, rouwkaarten en advertenties. U heeft als nabestaande de mogelijkheid om een ceremonie te creëren die past bij de wensen van de overledene en de nabestaanden en die uw dierbare eer aan doet.

In Nijmegen nemen wij, in overleg met de nabestaanden, de gehele uitvaartzorg voor onze rekening. Wij onderhouden goede contacten met alle begraafplaatsen en crematoria in de omgeving van Nijmegen, zodat wij voor uw dierbare altijd een mooie ceremonie kunnen creëren. Ook het rouwvervoer nemen wij voor onze rekening. Na afloop van het laatste afscheid helpen wij de nabestaanden bij het verwerken van het verdriet en bij het regelen van de praktische afwikkeling van de uitvaart. Uitvaartverzorging Nijmegen is alomvattend; wij zijn er voor u.